Mortuariumzorg

Als een persoon is overleden dan kunt u bij Mortuariumzorg Randstad ervan uitgaan dat we zo respectvol mogelijk zorgen voor uw overledene. De wensen van de nabestaanden en van de overledene zijn voor ons het belangrijkste, ook bijvoorbeeld uw wensen omtrent uitvaartondernemers of zorginstellingen. 

Alles is bespreekbaar wat de zorg betreft. Denk hierbij ook aan specialistische handelingen zoals het verwijderen van een pacemaker of een of het uitvoeren van een buikpunctie. Als familieleden aangeven te willen helpen bij de zorg dan is dat geen probleem. Dit mag altijd. 

Omdat wij zelf het overbrengen van overledenen kunnen verzorgen is het mogelijk om de overledene over te brengen naar een plaats die u als nabestaande, ondernemer of zorginstelling aangeeft.

Mortuariumbeheer

Wij zijn in het beheer van een mortuarium, waarbij wij gespecialiseerd zijn in de zorg voor overledenen.

Altijd bereikbaar

Wij zijn 24/7 bereikbaar. Dus ook in de weekenden, ook in de avonden. Wij staan altijd voor u klaar. Wij weten dat er soms enige haast is en helpen u graag om alle wensen van de overledene na te komen.

Coronavirus

Vanwege het coronavirus zijn er soms extra procedures bij het verzorgen van de overledene en het contact met nabestaanden, ondernemers of zorginstellingen. Wij regelen alle voorzorgsmaatregelen van het RIVM op, om het voor iedereen veilig te houden.